Wie is wie?

Een terechte vraag. Met zoveel theatersporttalent is het natuurlijk moeilijk bijhouden wie nou precies wie is en waarom. Daarom vind je hier een handig overzicht van alle knappe meisjes en jongens die bij rechts van het midden ‘iets met theatersport’ doen.

Komende optredens

Salamie Improv @ Theater Box

16dec2023
Tijd: 20:30
Locatie: Theater Box, Gent (BE)
Adres: Pijndersstraat 16
Kosten: 10,00

Na een nu al legendarische thuiswedstrijd spelen wij uit in Gent tegen de dames en heren van improvisatiecollectief Salamie. Als je nog een goed excuus zoekt voor een weekendje weg in België, dit is ‘m.

Apeldoorn Night Run

2feb2024
Tijd: 19:00
Locatie: Gigant
Soort: Besloten (tenzij je meeloopt)

Tijdens dit hardloopfeest verzorgen wij één van de acts in de Gigant waar deelnemers van de Night Run de ster worden in ons geïmproviseerde spel. Wie weet ontdekken we nog nieuw talent!

Cultureel Café

22feb2024
Tijd: 20:00
Locatie: Gigant, Theaterzaal
Adres: Nieuwstraat 377, Apeldoorn
Kosten: Gratis

Op het open podium van Apeldoorn mogen wij natuurlijk niet ontbreken, al zeggen we zelf. Een klassiek avondje improvisatietheater waarin jij, het publiek, bepaald wat wij voor jou spelen. Alles ter plekke verzonnen.

Gespeelde optredens

Theatersportwedstrijd – Salamie vs. RvhM

28okt2023
Tijd: 20:00
Locatie: Gigant
Adres: Nieuwstraat 377, Apeldoorn
Kosten: 10,00
Spelers: Marjan, Lotte, Ninke, Chantal

In onze eerste interland neemt Rechts van het Midden het op tegen improvisatiecollectief Salamie uit Gent. Deze improhelden uit België wil je niet missen! Een klassieke avond theatersport 2.0. Oh, en wij zijn er ook bij natuurlijk.

Actival

30jun2023
Tijd: 11:00
Locatie: Actival Festival
Adres: Zevenlindenweg 9, Lage Vuursche
Spelers: Eva, Annemargreet, Diana, Nanouk, (Ninke)

Op de eerste editie van het festival Actival geven wij de workshop ‘Spelenderwijs improviseren binnen de behandeling’. Met behulp van improvisatietheater gaan we aan de slag met het verkennen van verdragen, in het hier-en-nu waarnemen, het vertrouwen op de ander en het werkelijk samen op pad gaan zijn.

Kijk voor meer info op actival.nl

Ik Toon

16jun2023
Tijd: 20:00
Locatie: Gigant, Apeldoorn
Kosten: n.t.b.

In samenwerking met Improschool Apeldoorn en Ik Toon spelen leden van Rechts van het Midden: In Memoriam. Een licht absurdistisch theaterstuk dat gaat over Charles. Zijn leven is gevuld met relaties, liefde, moeilijke keuzes en waar hoogte en dieptepunten elkaar opvolgen. Uiteraard volledig ontstaan uit improvisatie.

  • Een uniek long form optreden door leden van Rechts van het Midden
Scroll naar boven