Anno 2000 nog iets

Zes theatersporters ontmoetten elkaar bij een cursus improvisatietheater van Improschool Apeldoorn. Allemaal op zoek naar een hobby waar ze al hun hartstocht en expressie in kwijt kunnen. Allemaal met al enige jaren ervaring, en allemaal op zoek naar meer. De cursus hield op maar de theatersporters gingen door, theatersportgroep Rechts van het Midden werd geboren. Inmiddels zijn we gegroeid tot een grotere groep en richten we ons naast de theatersport ook op andere facetten van het improvisatietheater. Zo ontstaat er ruimte voor een lach en een traan, waarbij de nadruk wel ligt op de lach. We trainen, met uitzondering van schoolvakanties, het hele jaar door elke week in Apeldoorn.

Jij vraagt, wij draaien

Bezoekers van de huishoudbeurs die ondertussen de moord op hun kat beramen. Twee collega’s die een spannend groot geheim blijken te delen. Alles kan uitgespeeld worden tijdens onze scenes. Op basis van suggesties uit het publiek (denk: ‘wat is het laatste appje dat je van je ex hebt ontvangen’, of ‘waar wil je absoluut niet met je schoonmoeder naartoe op vakantie’) spelen wij scénes. Vaak met een lach en soms met een traan. Met ons hoofd in een bak water, zingend of omstebeurten pratend. Jij vraagt en wij draaien dus.

We treden ook op!

Of je er nou klaar voor bent of niet, we treden regelmatig op voor publiek. Zo zijn we elk jaar wel ergens te vinden bij ‘Cultuur bij je Buur’ in Apeldoorn, geven we regelmatig eigen optredens en zijn we altijd te benaderen voor een wedstrijd (natuurlijk met tegenuitnodiging!). Ook kan je ons boeken voor een optreden bij, bijvoorbeeld, je culturele evenement, je buurtvereniging of voor een bedrijfsfeestje. We komen dan altijd met muzikant om de sterren van de hemel te spelen en zingen. Heb je ons nodig of wil je informeren naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar links@rechtsvanhetmidden.nl

Daag ons uit voor een wedstrijd

Improvisatietheater kan in de vorm van een optreden, maar we spelen ook theatersportwedstrijden. Want theatersport zou geen sport heten als er niet daadwerkelijk gewonnen kan worden van andere teams. Onze eigen wedstrijden spelen in de Gigant in Apeldoorn, maar we komen ook graag bij een ander team op bezoek voor een fijne theatersport 2.0 wedstrijd. Bij onze wedstrijden spelen we zonder rechters, maar samen met het publiek. Op basis van uitdagingen bepaalt het publiek welk team het beste gespeeld heeft. Wil je graag tegen ons spelen? Neem dan contact op met onze wedstrijdcoördinator Eva de Deken via links@rechtsvanhetmidden.nl.

Contact

Wil je ons uitdagen voor een wedstrijd, boeken of om andere reden contact opnemen? Stuur dan een mail naar links@rechtsvanhetmidden.nl of vul het contactformulier in.

links@rechtsvanhetmidden.nl
Instagram
Facebook

    Winkelwagen
    Scroll naar boven