Meespeelavond

Hoera! We hebben weer een meespeelavond, namelijk op donderdag 15 februari om 20:00 uur in de Gigant.

Heb je enige ervaring met improvisatietheater en lijkt het je leuk met ons mee te spelen, meld je dan aan via onderstaande formulier.

Lijkt het je daarentegen helemaal niets of wil je je om een andere reden (nog) niet aanmelden, keer dan terug naar de website.

  Heb je vragen of ben je verhinderd? Stuur een mailtje naar links@rechtsvanhetmidden.nl.

  Volg ons op social en deel het met je vrienden en familie!

  Instagram
  Facebook

  Vragen over- of problemen met je tickets? Stuur een mailtje naar links@rechtsvanhetmidden.nl.

  Deel het

  Vertel je vrienden en familie dat je ons gaat zien en dat zij ook moeten komen. Vinden ze leuk!

  Optie 1
  Hey [NAAM], ik ga binnenkort naar een improvisatievoorstelling, heb je zin om mee te gaan? Kaartjes zijn maar [PRIJS], echt een koopje!

  Optie 2
  Fuck ik heb per ongeluk tickets gekocht voor deze shit [LINK NAAR VOORSTELLING]. Ik trek het écht niet om hier alleen heen te gaan. Ga je alsjeblieft mee? Vind het anders echt zonde van mijn geld.

  Optie 3
  Geachte [NAAM],

  Middels dit medium breng ik u gaarne op de hoogte van een aankomend cultureel evenement waar ik recentelijk toegangsbewijzen voor heb bemachtigd. Het zou mij verblijden als u mij naar deze enerverende avond wilt vergezellen.

  Graag verneem ik van u.

  Hoogachtend [NAAM]

  Noteer het

  Dit wil je niet missen. Zet ‘t in je agenda met ten minste drie reminders.

  Bezoek het

  Als het zover is vinden we het leuk als je ook langskomt natuurlijk. Tot snel!

  Daag ons uit voor een wedstrijd

  Improvisatietheater kan in de vorm van een optreden, maar we spelen ook theatersportwedstrijden. Want theatersport zou geen sport heten als er niet daadwerkelijk gewonnen kan worden van andere teams. Onze eigen wedstrijden spelen in de Gigant in Apeldoorn, maar we komen ook graag bij een ander team op bezoek voor een fijne theatersport 2.0 wedstrijd. Bij onze wedstrijden spelen we zonder rechters, maar samen met het publiek. Op basis van uitdagingen bepaalt het publiek welk team het beste gespeeld heeft. Wil je graag tegen ons spelen? Neem dan contact op met onze wedstrijdcoördinator Eva de Deken via links@rechtsvanhetmidden.nl.

  Scroll naar boven