Auditieavond

Hoera! We hebben weer een meespeelavond, namelijk op donderdag 15 februari om 20:00 uur in de Gigant. Heb je enige ervaring met improvisatietheater en lijkt het je leuk met ons mee te spelen, meld je dan aan via onderstaande formulier.

  Word jij ons nieuwe lid?

  Vind je improvisatietheater helemaal te gek, heb je enige ervaring met improvisatietheater en lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten? Dat kan! Doe auditie en train een keer mee en kijk of er een wederzijdse match is. Meld je aan voor een auditie via onderstaand contactformulier. Je wordt binnen een week gebeld om je voor de eerstvolgende beschikbare training uit te nodigen. Gemiddeld genomen is dat tussen de één tot vier weken.

  Dit is wat we doen

  We trainen wekelijks onze improvisatie skills onder toeziend oog van elkaar of een ingehuurde (theater)docent. Meestal staat hierin een thema centraal, zoals fysiek spel, ruimtes definiëren of zang. Aansluitend na elke les borrelen we na. Daarnaast treden we regelmatig op waar we ons soms zelfs op voorbereiden. Het belangrijkste is plezier hebben in het spel en met elkaar! Dit bekostigen we allemaal met een éénmalige jaarlijkse contributie.

  De auditie

  Het belangrijkste doel van de auditie is kijken of er een wederzijdse klik is. Het is geen ‘Holland’s Next Top Improviser’ en je hoeft ook niet de sterren van de hemel te spelen, meestal doen wij dat namelijk ook niet. Ervaring met improvisatietheater of theatersport is wel belangrijk. Heb je geen ervaring met improvisatietheater maar lijkt het je net als ons toch héél leuk, schrijf je dan eerst in voor een cursus theatersport bij Improschool Apeldoorn en kom daarna bij ons terug!

  Aanmelden

  Leuk dat je lid wilt worden van Rechts van het Midden! Via onderstaand contactformulier meld je je aan voor een auditie. Heb je aanvullende vragen of ben je op deze avond verhinderd? Stuur dan een mailtje naar links@rechtsvanhetmidden.nl.

   Heb je vragen of ben je verhinderd? Stuur een mailtje naar links@rechtsvanhetmidden.nl.

   Volg ons op social en deel het met je vrienden en familie!

   Instagram
   Facebook

   Vragen over- of problemen met je tickets? Stuur een mailtje naar links@rechtsvanhetmidden.nl.

   Deel het

   Vertel je vrienden en familie dat je ons gaat zien en dat zij ook moeten komen. Vinden ze leuk!

   Optie 1
   Hey [NAAM], ik ga binnenkort naar een improvisatievoorstelling, heb je zin om mee te gaan? Kaartjes zijn maar [PRIJS], echt een koopje!

   Optie 2
   Fuck ik heb per ongeluk tickets gekocht voor deze shit [LINK NAAR VOORSTELLING]. Ik trek het écht niet om hier alleen heen te gaan. Ga je alsjeblieft mee? Vind het anders echt zonde van mijn geld.

   Optie 3
   Geachte [NAAM],

   Middels dit medium breng ik u gaarne op de hoogte van een aankomend cultureel evenement waar ik recentelijk toegangsbewijzen voor heb bemachtigd. Het zou mij verblijden als u mij naar deze enerverende avond wilt vergezellen.

   Graag verneem ik van u.

   Hoogachtend [NAAM]

   Noteer het

   Dit wil je niet missen. Zet ‘t in je agenda met ten minste drie reminders.

   Bezoek het

   Als het zover is vinden we het leuk als je ook langskomt natuurlijk. Tot snel!

   Winkelwagen
   Scroll naar boven