Wie is wie?

Een terechte vraag. Met zoveel theatersporttalent is het natuurlijk moeilijk bijhouden wie nou precies wie is en waarom. Daarom vind je hier een handig overzicht van alle knappe meisjes en jongens die bij rechts van het midden ‘iets met theatersport’ doen.

Eva

Geen aanbod is haar te gek en zelfs de meest complexe situaties improviseert ze feilloos tot een logisch eind. Tja, wat kan ze eigenlijk niet?

Louwina

Zet niet alleen een overtuigende Française neer, maar weet ook nog de meest creatieve locaties, relaties, en emoties te verzinnen. Merci!

Ninke

Doordat ze ja zegt tegen elke situatie kwam ze terecht bij Rechts van het Midden. Daar bleek al snel van pas te komen dat ze onwijs lang haar adem in kan houden.
Ben jij ons volgende improvisatietalent? Dan hebben we hier alvast een plekje voor jouw foto gereserveerd.

Chantal

Neemt haar vlotte babbel van de radio mee op het podium en improviseert de meest creatieve monologen met gemak bij elkaar.

Lars

Speelt een angstvallig overtuigende Duitse professor en kan daarnaast ook nog eens goed improviseren. Sehr gut!

Marjan

Deze keurige dame heeft een voorliefde voor de naam ‘Johan’ en kan met gedegen spel glorieus falen. Daar moet je bij zijn!

Selina

Helaas is ze al bezet, maar gelukkig kun je op het podium nog genieten van haar creatieve en passievolle improvisaties.

Wouter

Deze knappe god uit Apeldoorn kun je met recht een improheld noemen. Goed in het aanzetten van accenten of het spelen van een verwarde meneer.

Lotte

Heeft niet alleen een ‘eigen-huis-en-tuin’ tuin, maar ook nog eens improvisatieskills. Goed in het neerzetten van een locatie om hier vervolgens emotioneel op los te gaan.

Mark

Een man met ervaring, dat zie je meteen. Toevallig ook met improvisatietheater. Houdt o.a. van scenes met emotie.

Nanouk

Schaamte kent ze niet, ook niet op het podium. Goed in het incasseren van een aanbod en dit tot in het extreme doortrekken.

Sicco

Is zo bedreven met theatersport dat hij tijdens een training zijn knie ervoor uit de kom heeft gedraaid. Dat noemen wij nou ‘waarachtig spel’.

Hoor jij hiertussen?

Heb je al enige ervaring met theatersport en denk je nu “ik ontbreek in dit lijstje”? Laat dan van je horen! We hebben namelijk regelmatig ruimte voor nieuwe impro-helden om met ons de sterren van de hemel te spelen. Meld je nu aan voor de eerstvolgende auditieavond.

Hoor jij hiertussen?

Heb je ervaring met theatersport en denk je nu “ik ontbreek in dit lijstje”? Laat van je horen! We hebben namelijk regelmatig ruimte voor nieuwe impro-helden om met ons de sterren van de hemel te spelen. Meld je nu aan voor de eerstvolgende auditieavond via het contactformulier.

    Winkelwagen
    Scroll naar boven