De officiële cadeaubon

Wil je ons cadeau geven doe je dat het makkelijkst via een cadeaubon. Deze is namelijk minimaal twee jaar geldig als entreebewijs voor een thuisoptreden van ons naar keuze!

Over keuzes gesproken… ⬇️

Je wilt ‘m kopen

Leuk! Wij beloven nu al dat je het meest verrassende en inspirende cadeau weggeeft. De officiële Rechts van het Midden cadeaubon geeft de ontvanger gratis toegang tot een thuisoptreden van ons naar keuze. Je krijgt ‘m fysiek en het komt in een feestelijke, knalroze envelop gevuld met confetti. Je bepaalt zelf voor hoeveel personen de cadeaubon geldig is. Vandaag besteld is binnen een week in huis.

Je hebt ‘m gekregen

Gefeliciteerd! Je kan met je Rechts van het Midden cadeaubon naar een thuisoptreden van ons naar keuze. Je moet wel vantevoren (gratis) plekken reserveren zodat we je plekken niet aan iemand anders weggeven. Neem vervolgens ook je cadeaubon mee en klaar is Kees! Heet je geen Kees dan werkt het precies hetzelfde. Onderstaand lees je hoe je in 4 stappen ons kan bezoeken met je cadeaubon.

1. Zoek een thuisoptreden naar keuze

Kijk in onze speellijst wanneer we een thuisoptreden hebben en kies de leukste uit. Dat is toevallig altijd op de datum die jou het beste uitkomt.

2. Reserveer een gratis plek

Ga naar de ticketshop van het optreden dat je wilt zien en reserveer gratis plekken.

3. Neem je kaartjes en cadeaubon mee

Neem op de dag van het optreden zowel de kaartjes als de cadeaubon mee. Beide heb je nodig om toegang te krijgen.

Veel plezier!

Kom langs en laat je verrassen door ons volledig ter plekke geïmproviseerde comedytheater!

Geplande optredens

Ik Toon

20jun2024
Tijd: 20:00
Tijd: 20:00 - 22:30
Locatie: Gigant
Adres: Nieuwstraat 377, Apeldoorn
Kosten: €3

Deze donderdagavond spelen wij met Rikketik, een creatieve dichter en spoken word artist. Tijdens dit optreden laten wij ons improvisatietheater inspireren door de teksten van Rikketik, die op zijn beurt zich weer laat inspireren door ons spel. Deze unieke samenwerking is eenmalig en staat garant voor een bijzondere avond.

Deel dit evenement ⬇️

Jubileum Rechts van het Midden

5okt2024
Tijd: 20:00 - 22:30
Tijd: 20:00 - 22:30

Hoera, Rechts van het Midden bestaat 5 jaar! Dat vieren we graag samen met jou tijdens dit bijzondere jubileumoptreden. Het wordt een avond vol comedy, improvisatie en verrassingen zoals je nog niet van ons hebt gezien.

Deel dit evenement ⬇️

Thuisoptreden | n.t.b.

14dec2024
Tijd: 00:00 - 00:00
Tijd: 20:00 - 22:30

Een thuisoptreden waarvan de invulling nog niet vast staat

Deel dit evenement ⬇️

Blijf op de hoogte!

Start de voorpret en volg ons op social media! Staat er momenteel geen optreden in de speellijst dan is dit meteen de beste manier om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe optredens.

Winkelwagen
Scroll naar boven