Avondje uit in Apeldoorn

Op zoek naar een cultureel avondje uit in Apeldoorn? Een keer iets anders dan bowlen of naar de film? Laat je verrassen door Apeldoornse improvisatietheatergroep Rechts van het Midden. Regelmatig maken wij volledig en ter plekke geïmproviseerd comedytheater. Dit doen wij aan de hand van input vanuit jou, het publiek. Geef ons een voorwerp, vakantiebestemming of muziekgenre en maken hier een komisch theaterstuk van. Niks is van tevoren ingestudeerd. zo ben je gegarandeerd van een verrassend avondje uit in Apeldoorn. Bekijk onze speellijst wanneer ons volgende optreden is en kom langs! Vinden we leuk.

Dagje uit in Apeldoorn

Ben je van plan een hele dag in Apeldoorn te vertoeven, dan heb je aan een optreden van ons niet genoeg. Apeldoorn heeft gelukkig genoeg te bieden voor de dappere reiziger die zich eraan waagt. Mogelijk heb je al eens gehoord van Apenheul of Paleis het Loo en kijk je uit naar een dag tussen loslopende apen of oude en muffe meubelstukken. Combineer dit vervolgens met ook een avondje uit en sluit af met een hapje eten in combinatie met lokaal geproduceerd comedytheater! Wel zo duurzaam.

Het stappenplan

Je hebt besloten om je dagje uit te combineren met een bezoek aan ons. Leuk! Om jou te helpen van deze dag een daverend succes te maken, hebben we een handig stappenplan opgesteld. Deze mag je in elke volgorde gebruiken en dient vooral ter inspiratie voor jouw dagje uit in Apeldoorn. Dit plan is net als ons theater volledig geïmproviseerd bij elkaar geraapt door onze copywriter die ter plekke werd gevraagd ‘even een stappenplan’ op te stellen. Zo ben je gegarandeerd van een verrassend dagje weg. Een keertje iets anders dan een gelikte en volledig verzorgde groepsreis.

Plan je dagje uit in Apeldoorn

Dit spreekt natuurlijk voor zich. Stap 1 in het stappenplan is het plannen van je dagje uit. Waar ga je heen? Ga je heel de dag of alleen de avond? Ga je alleen of met vrienden? Waar heb je eigenlijk zin in?Zet deze vragen met pen (of potlood, wij oordelen niet) op papier en beantwoord ze. Heb je dit gedaan, dan kun je gericht op zoek naar activiteiten.

We gaan er voor het gemak vanuit dat je natuurlijk al gecheckt hebt of wij die dag optreden.

Plan een activeit in

Je weet nu of je een culturele, inspirerende, of relaxt dagje uit wilt. Mooi! Dan kun je op zoek naar een passende activiteit, dit is stap 2. Topattracties zijn natuurlijk Apenheul, Paleis het Loo, en Julianatoren. Maar ook Coda of de prachtige natuur is een mooie invulling van je dagje weg.

Reserveer een restaurant

We adviseren te eten voorafgaand aan een bezoek aan ons comedytheater. Dit is dus stap 3. Gelukkig heeft Apeldoorn genoeg te bieden op het gebied van eten. In de Van Kinsbergenstraat vind je diverse restaurants waar je sowieso slaagt, behalve als je niet van lekker eten houdt. Reserveer op tijd, want om 20:00 uur begint onze voorstelling!

Stap 4

Dit is stap 4, maar daar zijn wij persoonlijk geen fan van dus deze stap mag je van ons over slaan.

Plan je vervoer

Stap 5. Een dagje uit in Apeldoorn is goed te doen met het openbaar vervoer. Zelfs als je uit Berlijn komt pak je gewoon de trein. Ook met de auto is Apeldoorn goed te bereiken, echter is parkeren wel vrij kostbaar. We adviseren dan ook om eerst een tweede hypotheek af te sluiten alvorens te parkeren bij Q-park Museum Centrum. Deze is namelijk het dichts bij Gigant waar wij meestal optreden.

Kom langs en geniet ervan!

Met deze goed geplande voorpret is een dagje uit in Apeldoorn nu al geslaagd, en daarmee ook stap 6. Helemaal met de wetenschap dat je de avond leuk afsluit met een voorstelling van ons. Mocht je nou denken, “dit lijkt me heel erg leuk maar heel eerlijk zit niet niet te wachten op een optreden van jullie”, vervang ons dan met een filmvoorstelling in Gigant. Kom je de volgende keer dan wél voor ons?

Uitjes in Apeldoorn

Cultureel

 • CoDa Apeldoorn
 • Paleis het Loo

Inspirerend

 • Apenheul

Actief

 • Klimbos
 • Julianatoren
 • Bosbad

Ontspannen

 • Berg & Bos
 • Kroondomein het Loo

Restaurants

Burgers

 • Finnegan’s
 • De Beren

Sushi

 • YuMe
 • Shabu Shabu

Fatsoenlijk

 • Recht
 • Don Quichotte

Luxe

 • Sizzles at the Park

Leeg lijstje

We hebben niet meer tips voor je voor een dagje uit, maar het ontwerp van de website werkt niet helemaal lekker met twee blokken. Vandaar dit blokje

Het zag er overigens ook niet uit zonder tekst. Dus vandaar.

Inspiratie zoekend voor een dagje uit in Apeldoorn

Nog meer inspiratie nodig?

Mogelijk ben je inmiddels geïnspireerd om je avondje uit in Apeldoorn te combineren met een bezoek aan ons comedytheater. Waarschijnlijker is het, als je dit nog leest, dat je écht wanhopig op zoek bent naar inspiratie voor een avondje uit in Apeldoorn. Er zijn natuurlijk tal van pagina’s die daar iets zinnigs over te zeggen hebben, uiteraard allemaal volgepropt met woorden waar Google blij van wordt, deze pagina niet uitgesloten. Tips over restaurants, musea, natuurgebieden en hoe er te komen. Alles wat je nodig hebt om je dagje uit in Apeldoorn écht tot een succes te maken. Deze pagina is er daar niet een van. Maar als je het tot hier hebt gered, dan hebben we nog wel wat suggesties voor je:

Blijf op de hoogte!

Lijkt het je leuk om een keer naar comedytheater te komen, kijk dan in de speellijst en volg ons op social media. Zo weet je zeker dat je als eerste op de hoogte bent wanneer we weer een optreden hebben gepland!

Winkelwagen
Scroll naar boven