Comedytheater Apeldoorn

Op zoek naar een avond vol comedy in Apeldoorn? Laat je verrassen door improvisatietheatergroep Rechts van het Midden. Tijdens onze voorstellingen weten zelfs wij als spelers nog niet wat we gaan spelen, dat verzinnen we namelijk gewoon ter plekke. Geef ons een locatie, emotie, of het laatste wat je over je schoonmoeder dacht en wij doen de rest. Bekijk onze speellijst wanneer ons volgende optreden is, kom langs en laat ons spelen wat jij wilt zien!

Netflix onder de comedytheaters

Elke comedyavond is bij ons altijd anders en uniek. Wij studeren namelijk geen stukken in en leren al helemaal geen teksten uit ons hoofd. In plaats daarvan vragen we gewoon aan jou wat je wilt dat wij spelen. Je kan het zo gek niet verzinnen of wij krijgen het wel kloppend. Zo zijn we een soort Netflix onder de comedytheaters; jij kiest namelijk zelf wat je leuk vindt. Op basis daarvan improviseren we ter plekke de leukste theaterstukken. Doorgaans noemt men dat ook wel improvisatietheater, maargoed, daar heb je niet op gezocht.

Competitief comedytheater

Soms hebben we ons zo slecht voorbereid dat we gewoon een ander team uitnodigen om de helft van de avond te vullen met geïmproviseerd comedytheater. Dat noemen we dan met een technische term ‘theatersport‘ en vinden wij ook nog eens het leukst om te doen. De bijvangst is een nog leukere avond voor jou. Tijdens zo’n wedstrijd spelen we om de beurten iets verrassends en wie het leukst is die wint. Wie dat is bepaal jij! Dat betekent dat we extra ons best doen om iets leuks neer te zetten. Succes niet gegarandeerd.

Leuk voor elke gelegenheid

Als je twijfelt of een avond comedytheater iets voor jou is, dan is ons advies volmondig ja. Of je nu een doorgewinterde theaterliefhebber bent of op zoek bent naar een komisch uitje met vrienden of familie, een avond geïmproviseerd comedytheater is leuk voor iedereen. Leuk voor op je eerste date of je laatste, met je schoonmoeder of alleen, bij ons zit je spreekwoordelijk gebakken. Wil je iets meer weten waar je aan toe bent voor je ons bezoekt? Lees dan hier meer over hoe wij al improviserend comedytheater maken.

comedytheater in Apeldoorn

Reviews veelal geschreven door onszelf

Blijf op de hoogte!

Lijkt het je leuk om een keer naar comedytheater te komen, kijk dan in de speellijst en volg ons op social media. Zo weet je zeker dat je als eerste op de hoogte bent wanneer we weer een optreden hebben gepland!

Contact

Wil je ons uitdagen voor een wedstrijd, boeken of om andere reden contact opnemen? Stuur dan een mail naar links@rechtsvanhetmidden.nl of vul het contactformulier in.

links@rechtsvanhetmidden.nl
Instagram
Facebook

    Winkelwagen
    Scroll naar boven