Algemene voorwaarden

Dit is misschien wel de saaiste pagina op onze website, maar niet geheel onbelangrijk. Als je iets bij ons koopt, dan ga je namelijk akkoord met onze algemene voorwaarden. Dan is het wel zo netjes als we deze met je delen. Meestal worden deze pagina’s niet (echt) gelezen, maar lees jij ÔÇśm nu wel, dan vinden wij je een toffe peer! ­čŹÉ

Wanneer je iets bij ons koopt, dan maak je het mogelijk dat wij verrassende en volledig geïmproviseerde theatervoorstellingen kunnen blijven maken. Nu, en in de toekomst. Dank daarvoor!

– Rechts van het Midden

Over ons

Rechts van het Midden is een informele vereniging, bestaande uit een bonte verzameling mensen die graag hobbymatig improvisatietheater maken. Om deze hobby te bekostigen leggen we allemaal onze zuurverdiende centen in om ruimtes te huren en docenten te boeken. Ook wanneer we een optreden organiseren dan bekostigen we dit zelf. Wanneer je iets bij ons koopt, dan maak je het mogelijk dat wij verrassende en volledig geïmproviseerde theatervoorstellingen kunnen blijven maken. Nu, en in de toekomst. Dank daarvoor!

Levering

Koop je kaartjes dan krijg je die vrijwel direct digitaal opgestuurd. Fysieke bestellingen versturen we zo snel mogelijk. We streven ernaar dit uiterlijk binnen een week te doen.

Retourneren

Koop je kaartjes voor een evenement en je kan onverhoopt toch niet, dan kun je tot 24 uur van tevoren je tickets annuleren en dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Fysieke producten en cadeaubonnen zijn niet retourneerbaar.

Garantie

Komt er iets kapot binnen, gaat er iets kapot of ben je niet tevreden, neem dan contact op met links@rechtvanhetmidden.nl en dan improviseren we samen een passende oplossing.

Cadeaubon

Een cadeaubon is twee jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en is niet inwisselbaar voor geld. Een cadeaubon is alleen geldig in combinatie met vooraf, gratis gereserveerde plekken voor een thuisoptreden.

Betaling

Koop je iets online dan betaal je digitaal, koop je in de zaal dan betaal je contant of via een tikkie. Wel altijd met geld en het liefst heel veel, maar nooit meer dan de prijs van de producten zoals geadverteerd.

Contact

Wil je naar aanleiding van een aankoop contact opnemen? Stuur dan een mailtje naar onderstaand e-mail adres of vul het contactformulier in.

links@rechtsvanhetmidden.nl
Instagram
Facebook

    Winkelwagen
    Scroll naar boven